ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ, ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΕΣΗ

Στο εσωτερικό του DS 7 CROSSBACK οι επιβάτες απολαμβάνουν απίστευτη ευρυχωρία, ειδικά στα πίσω καθίσματα με την πλάτη τους να έχει τη δυνατότητα ρύθμισης της κλίσης σε γωνία από 23° έως 32°. Τα καθίσματα έχουν κατασκευαστεί από αφρώδες υλικό υψηλής πυκνότητας για μέγιστη άνεση και στήριξη του σώματος. Τα εμπρός καθίσματα μπορεί να είναι και θερμαινόμενα, αεριζόμενα και να διαθέτουν και λειτουργία μασάζ (πέντε προγράμματα μέσω της κεντρικής οθόνης αφής).

Το DS 7 CROSSBACK διαθέτει το μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ στην κατηγορία του (555 λίτρα), με ένα πρωτοποριακό σύστημα που διευκολύνει τη φόρτωση. Το σύστημα Easy Access* περιλαμβάνει ηλεκτροκίνητη πόρτα χώρου αποσκευών με λειτουργία hands-free. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να το ανοίξετε ακόμα και όταν τα χέρια σας δεν είναι διαθέσιμα, μετακινώντας απλά το πόδι σας κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα.

*Διατίθεται με τη λειτουργία εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί (Keyless Entry και Start)

Οι μηχανολόγοι και οι τεχνικοί μας εκμεταλλεύθηκαν όλη τους την τεχνογνωσία ώστε να εξασφαλίσουν ένα μοναδικό επίπεδο ασφαλείας και να εγγυηθούν την απόλυτη ηρεμία στην οδήγηση ενός DS 7 CROSSBACK.
Το DS 7 CROSSBACK απέσπασε την κορυφαία διάκριση των 5 αστέρων στις δοκιμές πρόσκρουσης του οργανισμού Euro NCAP.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

DIMENSIONS

Συνολικό μήκος (χλστ)

4573

Συνολικό πλάτος (με/χωρίς πλευρικούς καθρέφτες) (χλστ)

1906/2098

Συνολικό ύψος (χλστ)

1625

Μεταξόνιο (χλστ)

2738

Χωρητικότητα πορτμπαγκάζ (λίτρα VDA)

555 (1750 με αναδίπλωση πίσω καθισμάτων)

Πλάτος χώρου αποσκευών (μεταξύ θόλων) (χλστ)

1201

Ωφέλιμο εσωτερικό ύψος (χλστ)

“581 (έως 910 από την οροφή)

Μόλις αποκτήσετε ένα αυτοκίνητο της DS Automobiles αποκτάτε αυτόματα πρόσβαση στην γκάμα των αποκλειστικών υπηρεσιών ‘Only You’. Εμπνευσμένες από εσάς και υλοποιημένες για εσάς, οι εν λόγω υπηρεσίες έχουν διαμορφωθεί αποκλειστικά για εσάς και είναι προσαρμοσμένες στην κάθε σας ανάγκη ενώ αποτελούν και τον ακρογωνιαίο λίθο της εμπειρίας DS και την απόδειξη της δέσμευσής μας προς εσάς.

BESPOKE SERVICE