DS 4

Refinement engineered

DS 4
DS 4

ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟ

Μία ιδιαίτερα premium προσέγγιση

Το DS 4 προκαλεί και συναρπάζει με τις εντυπωσιακές του αναλογίες, τη χαρισματική του εμφάνιση, και το μυώδες παρουσιαστικό του. Στο εσωτερικό, η αναβαθμισμένη τεχνολογία δηλώνει παρούσα στη θέση οδήγησης μέσα από τον μοναδικό σχεδιασμό, αντανακλώντας υψηλή τεχνολογία και εργονομία.

Εξελιγμένο και εντυπωσιακό design

Μεγάλοι τροχοί, σπορ εμφάνιση και αεροδυναμικό προφίλ, οι χυτές γραμμές του DS 4 αντικατοπτρίζουν το μοντέρνο design. Στο πίσω μέρος, τα σκαλιστά φωτιστικά σώματα ταιριάζουν απόλυτα με το κομψό σχήμα, αναδεικνύοντας το δυναμικό του χαρακτήρα.

Ένα διαπεραστικό βλέμμα

Τα διαπεραστικά φωτιστικά σώματα του DS 4, τεχνολογίας DS MATRIX LED VISION projector και τα φώτα ημέρας αποτελούνται από 98 στοιχεία LED, που χαρίζουν στο αυτοκίνητο ένα εκθαμβωτικό παρουσιαστικό, που αντανακλά κομψότητα και καινοτομία.

DS MATRIX LED VISION

DS MATRIX LED VISION

Έξυπνος φωτισμός

Τα φωτιστικά σώματα νέας γενιάς DS MATRIX LED VISION είναι λεπτά και διαθέτουν μοντέρνα εμφάνιση , δέσμη Matrix, καθώς και τη δυνατότητα φωτισμού του εσωτερικού των στροφών. Η φωτεινή δέσμη, αντιλαμβάνεται το περιβάλλον και προσαρμόζεται σε αυτό μέσω των πέντε προ-ρυθμίσεων που διαθέτει (πόλη, ύπαιθρος, αυτοκινητόδρομος, κακές καιρικές συνθήκες και ομίχλη), ώστε να σας δίνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε τους προβολείς ανεξάρτητα με τις συνθήκες, χωρίς να τυφλώνετε τους υπόλοιπους οδηγούς.

DS MATRIX LED VISION

Αναδεικνύοντας το στυλ σας

Εμπνευσμένο τόσο από ένα μικρομεσαίο hatchback, όσο και από ένα coupé SUV, το DS 4 διαθέτει εντυπωσιακό σχεδιασμό χάρη στις πολλές του δυνατότητες εξατομίκευσης. Η γκάμα του DS 4 περιλαμβάνει δύο ακόμα εκδόσεις: Performance Line που αναδεικνύει την σπορ πλευρά της προσωπικότητάς σας και CROSS για τους λάτρεις της περιπέτειας.

DS 4 PERFORMANCE LINE & DS 4 CROSS

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Ανόθευτη κομψότητα του design

Το DS 4 δημιουργεί μια αίσθηση εξαιρετικής καθαρότητας με τις ενσωματωμένες στο ταμπλό οθόνες, τα χειριστήρια αεροπορικού τύπου E-TOGGLE, τα στυλιζαρισμένα χειριστήρια των ηλεκτρικών παραθύρων και τους αόρατους κεντρικούς αεραγωγούς DS AIR. Για να βελτιώσουν το εσωτερικό του, οι εξειδικευμένοι τεχνίτες  μας επέλεξαν ιδιαίτερα και αρίστης ποιότητας υλικά όπως το ανθρακόνημα, τις σκούρες επενδύσεις και το φυσικό διάστικτο δέρμα, ή το δέρμα Nappa σε στυλ  «λουράκι ρολογιού», που αποτελεί και τη χαρακτηριστική υπογραφή της μάρκας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Απολαύστε μία συναρπαστική οδήγηση

Το DS 4 αναβιώνει τον όρο της “επαυξημένης τεχνολογίας”, σε ένα μοναδικό συνδυασμό των πιο πρόσφατων τεχνολογιών και της επαυξημένης πραγματικότητας. Περισσότερη αποτελεσματικότητα, έξτρα συνδεσιμότητα και περισσότερη καινοτομία, είναι μερικά από τα συστατικά που μεγιστοποιούν την απόλαυση της οδηγικής σας εμπειρία και βελτιώνουν το βαθμό ασφαλείας.

ΕΥΡΕΙΑ ΟΘΟΝΗ DS HEAD UP DISPLAY

ΕΥΡΕΙΑ ΟΘΟΝΗ DS HEAD UP DISPLAY

Για διαισθητική και σίγουρη ορατότητα του δρόμου

Το διευρυμένο Head Up Display σηματοδοτεί μία εκπληκτική αίσθηση ορατότητας συνδεδεμένη με την επαυξημένη πραγματικότητα. Με προβολή μέσα από το παρμπρίζ σε μία διαγώνια απεικόνιση εύρους 21”, τέσσερα μέτρα μπροστά από το αυτοκίνητο, εμφανίζονται σε ψηφιακή μορφή οι πληροφορίες, ώστε να μη χρειάζεται να τραβήξετε ποτέ το βλέμμα σας από το δρόμο.

ΣΥΣΤΗΜΑ DS IRIS

ΣΥΣΤΗΜΑ DS IRIS

Ένας βοηθός που αισθάνεται

Το ΣΥΣΤΗΜΑ DS IRIS είναι το νέο μας οικο-σύστημα πληροφόρησης, εύκολο στη χρήση, εργονομικό και με δυνατότητες πλήρους εξατομίκευσης. Πρόκειται για έναν προσωπικό βοηθό, ο οποίος επικοινωνεί μαζί σας μέσω της αφής, και αντιλαμβάνεται ταυτόχρονα τη φωνή σας εκτελώντας τις εντολές σας, όποτε εσείς το θελήσετε.

ΣΥΣΤΗΜΑ DS IRIS
DS SMART TOUCH

DS SMART TOUCH

Οι συντομεύσεις στα δάχτυλά σας

Η πρόσβαση σε μία από τις 6 αγαπημένες σας συντομεύσεις (προορισμός, επαφές, ηχοσύστημα, ρύθμιση κλιματισμού κλπ…) γίνεται με μία απλή κίνηση χωρίς να χρειάζεται να τραβήξετε το βλέμμα από το δρόμο χάρη στη λειτουργία DS SMART TOUCH. Ιδανικά τοποθετημένη ακριβώς στο χέρι σας, η οθόνη αφής ακολουθεί τις κινήσεις σας και αναγνωρίζει κάθε σας νεύμα όπως zoom in, zoom out ακόμα και τη χειροκίνητη πληκτρολόγηση.

DS 4 E-TENSE

DS 4 E-TENSE

Αυτοκίνηση νέας γενιάς

Για το DS 4, οι μηχανολόγοι μας εργάστηκαν πάνω σε μία πιο αποδοτική πλατφόρμα με στόχο το design και τις επιδόσεις. Σχεδιασμένη να δεχθεί το πιο πρόσφατο κινητήριο σύνολο της μάρκας, το E-TENSE plug-in hybrid με απόδοση 225 ίππων, που συνδυάζει έναν βενζινοκινητήρα 180 ίππων με έναν ηλεκτροκινητήρα 110 ίππων, και επιτυγχάνει επιδόσεις και απίστευτη ευελιξία οδήγησης: αυτονομία με μηδενικές εκπομπές ρύπων που ξεπερνά τα 50χλμ. βάσει συνδυασμένου κύκλου WLTP, χωρίς κανέναν απολύτως συμβιβασμό στην ευκολία χρήσης και στο χώρο των αποσκευών.

DS 4 E-TENSE

Άνεση και ασφάλεια

DS DRIVE ASSIST 2.0

DS DRIVE ASSIST 2.0

Οδήγηση νέας γενιάς

Το DS DRIVE ASSIST 2.0 επεκτείνει την εμπειρία της αυτόνομης οδήγησης, καθώς περιλαμβάνει: ημιαυτόματη αλλαγή λωρίδας, ρύθμιση ταχύτητας στις στροφές και αναγνώριση πινακίδων ορίου ταχύτητας. Με τους αισθητήρες, το ραντάρ στις στροφές και την ενσωματωμένη κάμερα στην κορυφή του παρμπρίζ, το σύστημα αναλύει τα δεδομένα του δρόμου και τοποθετεί το αυτοκίνητο σε πραγματικό χρόνο.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ DS ACTIVE SCAN

ΑΝΑΡΤΗΣΗ DS ACTIVE SCAN

Διαβάζοντας το δρόμο

Με τη βοήθεια της κάμερας στην κορυφή του παρμπρίζ, τεσσάρων ενεργών αισθητήρων και τριών επιταχυνσιόμετρων, η ανάρτηση DS ACTIVE SCAN επενεργεί άμεσα σε κάθε τροχό ξεχωριστά, φροντίζοντας έτσι να κάνει την ανάρτηση σφιχτότερη ή μαλακότερη ανάλογα με τις συνθήκες του δρόμου.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ DS ACTIVE SCAN
ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ (DS NIGHT VISION)

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ (DS NIGHT VISION)

Ορατότητα ακόμα και για ότι είναι αόρατο στο σκοτάδι

Μία κάμερα υπερύθρων τοποθετημένη στη μάσκα του DS 4, εντοπίζει πεζούς και ζώα σε απόσταση έως και 200 μέτρα, και στέλνει την εικόνα στον ψηφιακό πίνακα οργάνων, ώστε να αντιληφθείτε τον κίνδυνο και να αντιδράσετε ανάλογα. Ένα πραγματικό άλμα στον τομέα της ασφαλείας που εγγυάται μια πιο ήρεμη οδήγηση τη νύχτα.