ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έχουμε δημιουργήσει επιλογές χρηματοδότησης που ικανοποιούν τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Δείτε όλες τις λύσεις και τις υπηρεσίες μας που έχουν σχεδιαστεί για τις ανάγκες της επιχείρησής σας: μακροχρόνια χρηματοδοτική μίσθωση, leasing και συμβατική χρηματοδότηση.

Μακροχρόνια μίσθωση

Με τους συνεργάτες μας, αποκτήστε πρόσβαση σε καινούργια αυτοκίνητα και εξατομικευμένες υπηρεσίες, χωρίς να επηρεαστούν οι ταμειακές ροές σας και χωρίς το άγχος της μεταπώλησης. Προσαρμόστε τις μηνιαίες πληρωμές σας ανάλογα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Περιλαμβανόμενες υπηρεσίες

Με τη μακροχρόνια μίσθωση, απολαμβάνετε μία σύμβαση πλήρους συντήρησης:

√ Οδική βοήθεια

√ Κάλυψη βλαβών

√ Προγραμματισμένη συντήρηση

√ Ανταλλακτικά

√ Έλεγχος ΚΤΕΟ

Πρόσθετες υπηρεσίες

Συντήρηση και επισκευές

Το πρόγραμμά μας καλύπτει τη συνήθη και ενδιάμεση συντήρηση, την υποστήριξη σε περιπτώσεις μηχανικών βλαβών, την αντικατάσταση αναλωσίμων και ανταλλακτικών και τους υποχρεωτικούς τεχνικούς ελέγχους ΚΤΕΟ.

Υποστήριξη

Δωρεάν επισκευή και μεταφορά 24/7. Φροντίζει να μεταφέρει τον οδηγό και τους επιβάτες στο σπίτι τους ή να τους εξασφαλίσει κατάλυμα, εφόσον απαιτείται.

Εγγυημένη προστασία παγίων

Εάν το αυτοκίνητό σας κλαπεί ή καταστραφεί, η εγγύηση φροντίζει για την οικονομική σας απώλεια καλύπτοντας στο σύνολό της τη διαφορά μεταξύ της πραγματικής αξίας του αυτοκινήτου σας και του ποσού που πληρώθηκε από τον ασφαλιστή σας.

Διαχείριση στόλου

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το Fleet Sharing, την απάντηση στα αυτοκίνητα κοινής χρήσης για τις επιχειρήσεις και το Connect Fleet, μια επιλογή διαχείρισης στόλου σε πραγματικό χρόνο.

Διαχείριση κάρτας καυσίμων

Πραγματοποιήστε πληρωμές με την κάρτα καυσίμων μας, χρησιμοποιώντας ένα τσιπ ή μία μαγνητική ταινία, που προστατεύεται από ένα μυστικό κωδικό PIN.

Υπηρεσία παραλαβής

Εμπιστευθείτε το αυτοκίνητό σας στην υπηρεσία παραλαβής μας, τη στιγμή και στον τόπο της επιλογής σας, σε απόσταση 25 χλμ. από το συνεργείο. Εξοικονομήστε προσπάθεια και χρόνο για την επισκευή και τη συντήρηση των αυτοκινήτων σας.

Διαχείριση πιθανών προστίμων

Μέσω μίας απλής διαδικασίας διαχείρισης της υπηρεσίας, εξοικονομήστε χρόνο μέσω της ασφαλούς, και αποκλειστικής ιστοσελίδας μας. Με λίγα κλικ, επιλέξτε τον οδηγό, απαλλαγείτε από οποιαδήποτε επιβάρυνση και αποφύγετε την ποινική ευθύνη.

Μάθετε για τις προσφορές μας για μακροχρόνια ενοικίαση

Αποκτήστε πρόσβαση σε όλες τις προσφορές μακροχρόνιας μίσθωσης για όλα τα αυτοκίνητα της επιχείρησής σας.

Leasing

Νοικιάστε το καινούργιο ή μεταχειρισμένο DS σας και στο τέλος της περιόδου ενοικίασης απολαύστε την επιλογή να το αποκτήσετε. Προσδιορίστε και εξατομικεύστε εκ των προτέρων τις πληρωμές σας και επιλέξτε τους όρους αποπληρωμής σας.

Συμβατική χρηματοδότηση/πίστωση

Αποκτήστε άμεσα το καινούργιο ή μεταχειρισμένο DS σας χρηματοδοτώντας την αξία του για μία χρονική περίοδο (έως και 60 μηνιαίες πληρωμές). Προσθέστε οφέλη που ταιριάζουν στις ανάγκες σας: επέκταση εγγύησης, συντήρηση και υποστήριξη, τακτική συντήρηση, ασφάλιση…

Προαιρετικά συμβόλαια συντήρησης

Πέρα από τη χρηματοδότηση του αυτοκινήτου σας, επωφεληθείτε απο ένα συμβόλαιο υπηρεσιών που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες της εταιρείας σας.

Συμπεριλαμβανόμενα στην επέκταση εγγύησης:

– Η DS Automobiles θα φροντίσει για εσάς σε οτιδήποτε απρόβλεπτο

– Εσείς μπορείτε να αφοσιωθείτε στη δουλειά σας

– Εσείς επιλέγετε πως θα πληρώσετε: μετρητοίς ή μέσω τακτικών δόσεων

– Εσείς διαχειρίζεστε το budget του αυτοκινήτου σας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ένα test drive, να λάβετε μία προφορά ή να συζητήσετε με έναν από τους ειδικούς συμβούλους των εταιρικών πωλήσεων.

Μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία.

Τηλέφωνο : +30 67 00 150
Email: info@dsautomobiles.gr