March 7, 2016

Η DS ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΦΙΝΕΤΣΑ, ΣΠΟΡ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Η DS ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΦΙΝΕΤΣΑ, ΣΠΟΡ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

DS E-TENSE, DS 3 PERFORMANCE, BRM DS 3 PERFORMANCE CHRONOGRAPH, DS Virtual Vision, όπως όλες οι πρεμιέρες που ενσωματώνουν το avant-garde πνεύμα της DS. 86η διεθνής έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

Λανσαρίστηκε πριν ένα χρόνο στη διεθνή έκθεση της Γενεύης, η DS παρουσιάζει αυτή τη φορά, μία εντελώς ανανεωμένη γκάμα, και τις νέες της δημιουργίες. Τεχνολογία, φινέτσα, σπορ πνεύμα και διάκριση, είναι οι λέξεις κλειδιά που προσδιορίζουν τη σημερινή και μελλοντική φιλοσοφία της DS.
Πριν ένα χρόνο, η μάρκα DS αποκαλυπτόταν σε αυτόν εδώ ακριβώς το χώρο. Σήμερα, μαζί με την εντελώς ανανεωμένη γκάμα της, η DS παρουσιάζει σε παγκόσμια πρώτη το DS E-TENSE, ένα μοναδικό αυτοκίνητο που ενσωματώνει το μέλλον της μάρκας , με τη μορφή της μίξης της πολυτέλειας, της high-tech τεχνολογίας, και των εκπληκτικών επιδόσεων. Για πρώτη επίσης φορά παρουσιάζονται οι δυναμικές και ξεχωριστές εκδόσεις PERFORMANCE του νέου DS 3 (hatchback και cabrio), και μία ειδική έκδοση DS 3 PERFORMANCE BRM CHRONOGRAPHES, αποτέλεσμα συνεργασίας με την BRM Chronographes – το Γαλλικό οίκο πολυτελών ρολογιών.
Οι προβολείς πέφτουν στην τεχνολογία, τη φινέτσα, το σπορ πνεύμα και τη διάκριση, παράλληλα με το αγωνιστικό αυτοκίνητο DSV-01, που συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα FIA Formula E.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επίσης και το DS Virtual Vision, μία μοναδική 3D εμπειρία μέσα από την οποία οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα μίας σε βάθος εικονικής περιήγησης στο νέο DS 3. Φορώντας ένα σετ HTC Vive και μέσω ενός joystick οι επισκέπτες θα μπορούν να ανακαλύψουν τις τεράστιες δυνατότητες και επιλογές εξατομίκευσης του συγκεκριμένου μοντέλου. Πρόκειται και εδώ για μία παγκόσμια πρώτη του συγκεκριμένου συστήματος εικονικής πραγματικότητας, που εξελίχθηκε και φτιάχτηκε από την Dassault Systèmes.

ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΓΚΑΜΑ DS

Η Νέα DS 5, η ναυαρχίδα στη γκάμα DS, έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 2015 στην έκθεση της Γενεύης, εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα και τη νέα εταιρική ταυτότητα της DS (νέα εμπρός μάσκα, και άλλα ειδικά χαρακτηριστικά που συνθέτουν την μοναδική εικόνα μίας DS). (Ας μην ξεχνάμε ότι το όνομα DS προφέρεται ομόηχα με την Γαλλική λέξη “déesse”, που σημαίνει “θεά”.)
Με το avant-garde στυλ, τις δυναμικές επιδόσεις, τη φινέτσα, την προσοχή στις λεπτομέρειες, και την πληθώρα τεχνολογικών καινοτομιών της, η DS 5 είναι η καλύτερη απόδειξη των στοιχείων που χαρακτηρίζουν τη είσοδο της μάρκας DS, στην νέα εποχή. Όλες αυτές οι αρετές, κάνουν αισθητή την παρουσία τους εδώ και ένα χρόνο, σε όλα τα μοντέλα που απαρτίζουν τη γκάμα της DS: Νέο DS 3, Νέο DS 3 Cabrio, DS 4, DS 4 CROSSBACK και DS 5.
Επιπρόσθετα, ο επισκέπτης θα μπορεί να παρακολουθήσει μία ειδική επίδειξη του εργαστηρίου ταπετσαριών με τους εξειδικευμένους τεχνίτες από το κέντρο στυλ της DS, ακριβώς μπροστά στο πάνελ εξατομίκευσης της DS 3, ενώ θα έχει επίσης και τη δυνατότητα να δοκιμάσει τις νέες υπηρεσίες δικτύωσης της DS, όπως είναι το σύστημα Mirror Screen και το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης DS Connect Nav.

DS E-TENSE,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ, ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ, ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ – ΚΑΙ ΓΙΑ- ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Ένα προϊόν παραδοσιακής τέχνης αξίζει μια θέση στον οίκο της Γαλλικής πολυτέλειας, και σε συνδυασμό με τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, η DS E-TENSE ξεχωρίζει τόσο για τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του σχεδιασμού της όσο και για την αίσθηση κίνησης που αντανακλά.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ DS 3 PERFORMANCE ΚΑΙ DS 3 CABRIO PERFORMANCE

Όπως ανακοινώθηκε εδώ και δύο εβδομάδες, το νέο DS 3 θα διαθέτει και εντελώς καινούργιες εκδόσεις υψηλών επιδόσεων (με την ονομασία DS 3 PERFORMANCE), σε hatchback & cabrio αμάξωμα. Τα DS 3 PERFORMANCE και DS 3 PERFORMANCE CABRIO είναι ξεχωριστά, δυναμικά μοντέλα, που προσφέρουν ένα μοναδικό ‘κοκτέιλ’ απόδοσης, άνεσης, ευκολίας οδήγησης, και έντονων οδηγικών συγκινήσεων. Παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην φετινή έκθεση της Γενεύης, και προγραμματίζεται να ξεκινήσουν την εμπορική τους καριέρα από τον Απρίλιο του 2016.

DS 3 PERFORMANCE BRM CHRONOGRAPHES, ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΕ 39 ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

Στυλ, φινέτσα, πολυτέλεια και επιδόσεις…. το Νέο DS 3 δίνει άλλη διάσταση σε αυτές τις έννοιες, χωρίς βέβαια να λησμονεί και το βασικό συστατικό στο οποίο οφείλει την επιτυχία της: την εξατομίκευση.
Επενδύοντας στα συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά, η DS αποφάσισε να παρουσιάσει στην έκθεση της Γενεύης, μία νέα, και σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, έκδοση. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι αυτή η τελευταία σειρά σχεδιάστηκε με τη συνεργασία μίας κορυφαίας, στον τομέα της πολυτελούς Γαλλικής ωρολογοποιίας : την BRM Chronographes. Για τους λίγους τυχερούς, η BRM σχεδίασε κατ’ αποκλειστικότητα ένα μοναδικό χρονογράφο που εξελίχθηκε μαζί με το Νέο DS 3 PERFORMANCE. Το εγχείρημα ένωσε τις δυνάμεις δύο ξεχωριστών εταιρειών, που η κάθε μία εκπροσωπεί στον τομέα της, τη Γαλλική τεχνογνωσία και πολυτέλεια, και πάνω από όλα, το κοινό πάθος για επιδόσεις και αριστεία μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.
Στο πνεύμα της DS PERFORMANCE, το αγωνιστικό τμήμα της μάρκας, επιμελήθηκε την έκδοση DS 3 PERFORMANCE BRM CHRONOGRAPHES προσθέτοντας στοιχεία που τονίζουν την ταυτότητά του: οροφή και πλευρικοί καθρέφτες σε γυαλιστερή μαύρη απόχρωση, αμάξωμα σε χρυσό ματ, είναι τα χρώματα που συνθέτουν την αισθητική υπογραφή των μοντέλων DS PERFORMANCE. Στις διαφοροποιημένες λεπτομέρειες συγκαταλέγεται και η διακόσμηση της μάσκας (DS WINGS) με αποχρώσεις Grey Hematite.
Το εσωτερικό του αυτοκινήτου αντανακλά την προσοχή που έχει δοθεί και στην παραμικρή λεπτομέρεια: ταμπλό σε απόχρωση Gold Pearl mat όπως και στο αμάξωμα, εσωτερικό πακέτο διακοσμητικών από carbon, και ειδική πλακέτα με τον αριθμό σειράς παραγωγής του μοντέλου.
39 τυχεροί πελάτες θα αποκτήσουν το χρονογράφο ‘BRM V6 44 SA SQ DS 3 PERFORMANCE’ με τις ειδικές λεπτομέρειες εξατομίκευσης : δείκτες σε ίδια απόχρωση με το αμάξωμα, λογότυπο DS στην κορώνα κλπ.

DS VIRTUAL VISION, ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ 3D ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ DS 3
Παράλληλα με την παρουσίαση των δύο τύπων αμαξωμάτων του DS 3 στο περίπτερο της DS στη Γενεύη, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν μία γεύση από μία μοναδική 3D εμπειρία εικονικής πραγματικότητας — την DS Virtual Vision. Φορώντας ένα σετ HTC Vive και μέσω ενός joystick οι επισκέπτες θα μπορούν να ανακαλύψουν τις τεράστιες δυνατότητες και επιλογές εξατομίκευσης του συγκεκριμένου μοντέλου. Θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν αποχρώσεις για την οροφή και το αμάξωμα, εσωτερικές επενδύσεις, ζάντες και εσωτερική διακόσμηση, και να διαμορφώσουν το δικό τους DS 3 βλέποντας το αποτέλεσμα σαν το αυτοκίνητο να βρισκόταν ακριβώς μπροστά στα μάτια τους. Θα μπορούν να περπατήσουν γύρω από το αυτοκίνητο, να ανοίξουν και να κλείσουν τις πόρτες, ακόμα και να καθίσουν στο εσωτερικό του.
Η συγκεκριμένη 3D εμπειρία, χρησιμοποιεί την τεχνολογία ‘Virtual Garage’ που εξελίχθηκε από την Dassault Systèmes, και παρουσιάζεται σε παγκόσμια πρώτη από την DS.
Η DS θα καλωσορίζει τους επισκέπτες της έκθεσης της Γενεύης μέχρι τις 13 Μαρτίου 2016.