The Art of DS

Βρεθείτε στο επίκεντρο της μάρκας DS Automobiles χάρη στο μοναδικό ντοκιμαντέρ "The Art of DS"

The Art of DS

The Art of DS

Όταν η προηγμένη τεχνολογία συναντά την ποίηση του σχεδιασμού, όταν ο ανταγωνισμός γεννά την καινοτομία, όταν τα υλικά υψηλής ποιότητας συναντώνται με την μεγάλη εμπειρία του τεχνίτη, το αυτοκίνητο γίνεται προϊόν υψηλής μόδας.

Πριν από επτά χρόνια, η DS Automobiles έθεσε μια πρόκληση: να αναβιώσει την τεχνογνωσία “savoir-faire” του πολυτελούς γαλλικού αυτοκινήτου.

Αλλά πώς θα λανσάρεις μια μάρκα σε μια αγορά που δεν το περιμένει;

Το ντοκιμαντέρ “The Art of DS” αποκαλύπτει αυτήν την επική ιστορία.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1: ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ

Από την ίδρυση έως την αναγέννησή της, ανακαλύψτε την τεράστια και τελικά επιτυχημένη πρόκληση που ξεκίνησε η DS Automobiles. 1955, η γέννηση της DS, και μαζί της η δημιουργία τελειότητας στην κατασκευή γαλλικών αυτοκινήτων. Τόλμη, υψηλή τεχνολογία, άνεση, είναι τα συστατικά του νικηφόρου μίγματος του πρωτοποριακού πνεύματος που καθόρισε διαχρονικά τη φιλοσοφία της μάρκας. Σήμερα, ομάδες μηχανικών και σχεδιαστών χρησιμοποιούν την απίστευτη τεχνογνωσία τους για να συνεχίσουν να γράφουν αυτήν την ιστορία, και να σχεδιάζουν τα αυτοκίνητα του μέλλοντος.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2: DESIGN

Πώς θα χαρακτήριζε κανείς την DS Automobiles; Πώς μετουσιώνεται αυτή η δημιουργική κληρονομιά; Πώς ξεπερνιούνται τα όρια του σχεδιασμού και μετατρέπονται σε μορφή τέχνης;
Το στυλ γεννιέται από το σχέδιο. Και όταν η προηγμένη τεχνολογία συναντά τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, το αποτέλεσμα είναι η τελειότητα του αυτοκινητιστικού γαλλικού στιλ, που ενσωματώνεται σε κάθε μοντέλο DS.
Τα βασικά σχεδιαστικά συστατικά της μάρκας: πνεύμα πρωτοπορίας, αναλογίες, εντυπωσιακή σιλουέτα και φινέτσα στο εσωτερικό.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3: ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ “SAVOIR-FAIRE”

Το πνεύμα απαιτεί μια ειδική τεχνογνωσία: μια κληρονομιά της παραδοσιακής χειροτεχνίας που σήμερα στην DS Automobiles παθιασμένοι άνδρες και γυναίκες εκφράζουν με μια σύγχρονη πινελιά. Επεξεργάζονται τα υλικά και χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να βελτιστοποιήσουν την κάθε λεπτομέρεια στο φινίρισμα, όπως η χρήση άχυρου στο γέμισμα των καθισμάτων, η επινόηση των ραφών σε στυλ μαργαριταριού, ακόμη και οι ταπετσαρίες των καθισμάτων σε στυλ “Watchstrap”. Η φινέτσα, η ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς και η απίστευτη γαλλική τεχνογνωσία εφαρμόζονται στο κάθε αυτοκίνητο DS.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4: ΗΣΥΧΙΑ

Ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς. Ένας από τους στόχους και μια από τις θεμελιώδεις αξίες των αυτοκινήτων της DS Automobiles.
Ένα αυτοκίνητο DS πρέπει να διανύει χιλιόμετρα αβίαστα με εξαιρετικά επίπεδα άνεσης.
Και αυτό ισχύει για το ηχοσύστημα: την έκφραση της ηρεμίας μέσω της σημασίας της ησυχίας στο design.
Είναι μέρος αυτού που ονομάζουμε “The DS Experience”. Μια πρωτοποριακή και κορυφαία οδηγική εμπειρία. Ανακαλύψτε την ευφυή τεχνολογία και την ακρίβεια που εφαρμόζεται για την επίτευξη της τελειότητας.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5: ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Η καινοτομία στην αυτοκινητοβιομηχανία προέρχεται από τον ανταγωνισμό. Με αφορμή την τόλμη και την επιθυμία να φτιάξουμε το αυτοκίνητο του αύριο, η ενεργειακή μετάβαση ήρθε ως φυσικό αποτέλεσμα.

Το ίδιο και η Formula E, μέσω της ομάδας DS TECHEETAH, η οποία έγινε σημείο αναφοράς.

Η DS είναι περήφανη για την τεχνογνωσία που αποκτήθηκε στους αγώνες ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Πάντα με στόχο να ανακαλύψουμε και να μεταφέρουμε αυτήν την εμπνευσμένη αγωνιστική τεχνολογία στα αυτοκίνητα παραγωγής.

Η μεγάλη επιτυχία έγκειται στη μεταφορά τεχνογνωσίας από τη Formula E στα μοντέλα παραγωγής. Αυτό είναι το πνεύμα της πρωτοπορίας!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6: ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Είναι δυνατόν να κατασκευάσεις αυτοκίνητο χωρίς τεχνολογία σήμερα;

Η καινοτομία είναι ένας από τους λόγους ύπαρξης της DS Automobiles. Για να προσφέρει στον οδηγό αυτή τη μοναδική και αυθεντική εμπειρία. Design που αποτελεί αντικατοπτρίζει τη φυσικότητα, την απλότητα και την ξεκούραστη οδήγηση.

Απίστευτα υλικά με σαφείς παραπομπές στο μέλλον. Διαισθητική επικοινωνία ανθρώπου-μηχανής.

Και αύριο γιατί όχι η δημιουργία τεχνολογίας με χρήση υπερήχων;

Η καινοτομία στη DS Automobiles είναι σαν μια αντανάκλαση της γαλλικής τελειότητας.