ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΕΛΑΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΕΛΑΤΗ

DS STORES

Ανακαλύψτε τον κόσμο DS στις εκθέσεις DS και στα σαλόνια DS. Τα σημεία πώλησης είναι αφιερωμένα αποκλειστικά στην εξυπηρέτηση του πελάτη, και είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να του εξασφαλίζουν μοναδικές εμπειρίες. Για να ενισχύσει την εικόνα της μάρκας σε ολόκληρο το δίκτυό της, η DS έχει υιοθετήσει συγκεκριμένους κώδικες. Το κύριο αφήγημα της μάρκας DS είναι ένα αρχιτεκτονικό σχέδιο που είναι αδύνατον να παραβλεφθεί.
Φέρνει συνειρμούς από τον κόσμο της μόδας, της Γαλλικής τεχνογνωσίας, και της φινέτσας. Τα υφαντά τοτέμ είναι οι ζωντανές μαρτυρίες των προδιαγραφών και της ποιότητας που αναδίδουν οι χώροι των εκθέσεών μας.

Τα μοντέλα μας πωλούνται από τις εκθέσεις DS και τα σαλόνια DS των συνεργατών μας στο δίκτυο της Citroën.

Τα σημεία πώλησης DS έχουν σχεδιαστεί σαν ένα κουτί κοσμημάτων, και είναι χώροι προβολής του design των ίδιων των αυτοκινήτων μας.

 

DS Salon

Το σαλόνι DS είναι μία έκθεση DS μέσα σε μία αντιπροσωπεία Citroën. Χαρακτηριστικά του είναι:

Το σαλόνι DS προσφέρει ποιοτική εξυπηρέτηση στον πελάτη που απολαμβάνει το ίδιο επίπεδο εμπειρίας από τη μάρκας, όπως εκείνο στις εκθέσεις DS.

 

DS Distributor

Οι διανομείς DS ή συνεργάτες DS διαθέτουν χώρους όπου τα μοντέλα DS πωλούνται μαζί με τα μοντέλα Citroën. Στις εκθέσεις παρουσιάζονται τα μοντέλα DS και Citroën σε ξεχωριστό χώρο, χωρίς καμία αρχιτεκτονική διαφοροποίηση. Η πρόσοψη φέρει μόνο το λογότυπο της Citroën και την επωνυμία.