Χαρακτηριστικά

“Κάθε υλικό και κάθε λεπτομέρεια του DS 7 CROSSBACK, αντανακλά την έμπνευση ενός κορυφαίου σχεδιαστή οίκου μόδας.” Thierry Metroz, Design Director DS Automobiles.
Πρεσβευτής της εκλεπτυσμένης και υψηλής τεχνολογίας, το νέο DS 7 CROSSBACK ενσωματώνει τη γαλλική τεχνογνωσία συνδυάζοντας κορυφαία υλικά, δεξιοτεχνία στην κατασκευή τους και καινοτόμες τεχνολογίες.

Το DS 7 CROSSBACK έχει κατασκευστεί βάσει των αρχών που πρεσβεύει η παράδοση της ποιοτικής χειροποίητης τέχνης: Κάθε λεπτομέρεια και κάθε υλικό που χρησιμοποιείται στις επιλογές των εσωτερικών διάκοσμων “DS Inspirations” (ξύλο, δέρμα Alcantara, δέρμα Nappa, τεχνοτροπία της υψηλής ωρολογοποιίας “guilloché”) επιλέγεται προσεκτικά, είναι υψηλής ποιότητας και δουλεύεται σχολαστικά στο χέρι, από τους ειδικούς της DS.

23_DS

Λεπτομέρειες

Το DS 7 CROSSBACK σηματοδοτεί το μέλλον της πολυτελούς κατηγορίας των SUV. Η αντιπροσωπευτική φιλοσοφία της γαλλικής τεχνογνωσίας εγγυάται ξεχωριστή τεχνολογική υπεροχή και παρέχει δυναμικές αναλογίες, άριστη ποιότητα υλικών, άνεση εσωτερικού και μοναδική σχεδιαστική καινοτομία που εκφράζονται μέσα από την χαρακτηριστική και επιβλητική μάσκα DS WINGS.

Η κομψή σιλουέτα του νέου DS 7 CROSSBACK αντικατοπτρίζει την avant-garde προσωπικότητα, σε συνδυασμό με τις αυθεντικές καταβολές τις μάρκας DS. Παράλληλα, η εξαγωνική δυναμική κάθετη μάσκα με μοτίβο διαμαντιού πλαισιώνει το επανασχεδιασμένο έμβλημα DS σηματοδοτώντας τη νέα εποχή στην πολυτελή κατηγορία. Οι δύο κεντρικές τονισμένες γραμμές που διακοσμούν το καπό, δίνουν έμφαση στην απόλυτα κομψή του σιλουέτα, αναδεικνύοντας το λογότυπο της μάρκας DS.

Η εκλεπτυσμένη δυναμική του νέου πολυτελούς SUV ενισχύεται με την χαρακτηριστική φωτεινή υπογραφή της μάρκας DS Automobiles και με το σύστημα φωτισμού DS ACTIVE LED VISION, που αποτελεί σημείο τεχνολογικής υπεροχής. Πιο συγκεκριμένα, εξασφαλίζει φωτεινότητα υψηλής απόδοσης, αυτόματα προσαρμοζόμενη σε όλες τις συνθήκες.

Γνωρίστε την τεχνολογική καινοτομία και την πρωτοποριακή σχεδιαστική αισθητική της DS, στην πιο κυρίαρχη μορφή της.

01_DS7_CROSSBACK

Το νέο DS 7 CROSSBACK μαγνητίζει όλα τα βλέμματα! Η μάρκα DS πλαισιώνει την φιλοσοφία της με συνεχές πάθος για εξέλιξη και μέσω των καινοτόμων συστημάτων για βέλτιστη ορατότητα: Μια ιδιαίτερη φωτιστική ταυτότητα η οποία χάρη στο προηγμένο σύστημα DS ACTIVE LED VISION, προσδίδει αδιαμφισβήτητα κυρίαρχη τοποθέτηση στην πολυτελή κατηγορία των SUV.

Η DS Automobiles χαρακτηρίζει το εν λόγω σύστημα ως ένα μοναδικό τεχνολογικό επίτευγμα, ενώ η πρωτοπόρος λειτουργικότητά του καθιστά την οδήγηση απόλυτα ασφαλή σε όλες τις συνθήκες.

02_DS7_CROSSBACK

H τεχνολογική εξέλιξη και η συναρπαστική σχεδίαση πρωταγωνιστούν και στα πίσω φώτα. Ιδιαίτερα σχεδιαστικά στοιχεία συνθέτουν τη μοναδική προσωπικότητα του Luxury SUV, ενσαρκώνοντας και εδώ, το εκλεπτυσμένο πνεύμα της Avant-Garde.

Χαρακτηριστική είναι η πίσω στυλιστική υπογραφή με φωτισμό 3D Full LED. Τα πίσω φώτα είναι επεξεργασμένα φέροντας ένα τρισδιάστατο σχέδιο σε μορφή κέλυφους, ενώ η σχεδίασή τους είναι εμπνευσμένη από το Concept Car DS E-TENSE.

Για να επινοήσουν τα συγκεκριμένα φώτα, οι ειδικοί της DS Automobiles στηρίχθηκαν σε μοναδικές τεχνολογίες αιχμής.

Χρησιμοποίησαν την χάραξη με laser, εξασφαλίζοντας εγγύηση υψηλής ευκρίνειας σε κάθε οδηγική σας διαδρομή.

03_DS7_CROSSBACK

Οι ασύγκριτα κομψές εσωτερικές διακοσμήσεις της DS Automobiles, ξεδιπλώνονται στο εσωτερικό του DS 7 CROSSBACK. Η νέα συναρπαστική  φιλοσοφία της DS Automobiles, έρχεται για να αλλάξει την έννοια της πολυτέλειας και της οδηγικής άνεσης.

4 διαφορετικοί εσωτερικοί διάκοσμοι, 4 διαφορετικοί σχεδιαστικοί κόσμοι με την ονομασία “Inspirations DS” σχεδιάστηκαν με γνώμονα την εμπνευσμένη, προοδευτική και αυθεντική γαλλική κομψότητα.

Με τον επιβλητικό τους χαρακτήρα, ικανοποιούν ακόμα και την πιο απαιτητική επιθυμία σας για εξατομίκευση. Επιλέξτε εκείνη που ταιριάζει στο ταμπεραμέντο, το προσωπικό γούστο και τον τρόπο ζωής σας, για να απολαμβάνετε την ποιότητα σε κάθε σας διαδρομή.

06_DS7_CROSSBACK

Επιδόσεις

ΕΞΩΤΕΡΙΚΆ ΧΡΏΜΑΤΑ
Διαθέσιμα εξωτερικά χρώματα αμαξώματος
Blanc Banquise
ΖΆΝΤΕΣ
ROMA 19''
DÉCOUVRIR L'ÉDITION LIMITÉE
Blanc Banquise
ROMA 19''